Exur blev grundlagt af en blanding af erfarne analytikere og underwritere med dyb ekspertise inden for finans- og forsikringsindustrien og unge talenter, der stræber efter at bygge den nyeste teknologi til branchen. Vores team består af forskellige profiler og talenter, som alle arbejder sammen for at styrke forsikringsformidlere gennem teknologi og data.

Vores team

Emil Kwiatek

co-founder, ceo

Emil er co-founder og administrerende direktør i Exur. Han har gennem hele sin karriere i finans- og forsikringsbranchen arbejdet med matematisk og statistisk modellering på store datasæt. Som resultat har han i dag mere end 10 års efaring i at finde dybe indsigter gemt i data. Emil har en kandidat i økonomi og finansiering fra Københavns Universitet.

Emil Wiingaard

co-founder, coo

Emil er co-founder og driftsansvarlig i Exur. Han har gennem sine fem år i forsikringsbranchen altid prioriteret brugen af teknologi i sit arbejde med at servicere kunder og samarbejdspartnere. Hans erfaring er, at selv de mindste ændringer i et system kan medføre markante forbedringer. Emil har en kandidat i erhvervsøkonomi og data science fra Copenhagen Business School.

Olaf André Paulson

co-founder, chief underwriting officer

Olaf er co-founder og underwritingansvarlig i Exur. Han har en lang baggrund som underwriter og analytiker i erhvervsforsikringsmarkedet, hvor han har udviklet tekniske værktøjer til individuel prisfastsættelse af diverse typer af forsikringsrisici. På baggrund af hans dybe viden fra branchen har det været muligt at tilbyde attraktive forsikringsløsninger.

Xuan Anh Nguyen

student frontend developer

Xuan er i en studenterstilling som frontendudvikler i Exur. Han har tidligere erfaring som product manager og følger en produktorienteret tilgang til udvikling. Xuan har en bachelor i datalogi fra Czech Technical University in Prague.

Ján Nahalka

student software engineer

Ján er i en studenterstilling som softwareudvikler i Exur. Han er ekstremt motiveret og fast besluttet på at nå de mål, der sættes af han selv eller folk omkring ham. Ján læser datalogi på Erhvervsakademi Sydvest i Esbjerg.

logo
  • + 45 25 10 03 25

  • Porcelænshaven 26, 3.sal, 2000 Frederiksberg

  • info@exur.dk

© Copyright Exur 2023